MEDISCH SPORTPEDICURE

In mijn praktijk behandel ik sporters van elk niveau, die klachten hebben aan de huid en/of nagels van de voeten, of die een voetverzorgings- en/of schoenadvies wensen in het kader van de sportuitoefening.

Ik geef advies hoe u zich als sporter kunt oriënteren op de omstandigheden waaronder gesport wordt. Daarop gericht, kan ik meer doeltreffend, op herstel of preventiegericht behandelen.

De primaire doelstelling bestaat uit het verbeteren en/of optimaliseren van de conditie van de voeten. Ik richt mij daarbij specifiek op het optimaal houden en het herstellen van de balans tussen belasting en belastbaarheid van huid en nagels van de voeten. Tevens geef ik advies ter voorkoming of verlichting van eventuele blessures.

Het geven van advies kan over allerlei onderwerpen gaan zoals juiste voetzorg, het juiste schoeisel, het maken van een keuze van voetzorgproducten, keuze van diverse hulpmiddelen, adviseren een andere discipline te raadplegen (sportmasseur, sportpodotherapeut, sportfysiotherapeut), etc.

Wilt u uw voeten blijven verwennen, neem dan contact op.